dotted line separator

De villawijk in beeld

dotted line separator

Overgooi is de parel van Almere. Het landgoed ligt aan het Gooimeer, in een polderlandschap, omringd door groen en natuur in allerlei vormen. Achter de dijk weerspiegelen de grote woningen de ultieme vrijheid van bouwen en wonen. U kunt hier exclusief wonen in grote vrijstaande villa’s in een omgeving met de uitstraling van een modern landgoed. De villa’s en landhuizen zijn grotendeels onder architectuur gebouwd.

Bosrijke omgeving

Landgoed Overgooi is een bijzonder woongebied met brede lanen, rustige woonstraten, statige bomen én royale kavels. Overgooi is een stijlvolle plek om te wonen. Overal is zichtbaar groen, zoals de rustiek beukenhagen die door de gemeente op de erfgrenzen langs de woonstraten worden geplaatst. Tussen uw kavel en de openbare weg worden brede grasbermen aangelegd, met op enkele plekken bloembollen voor een kleur- en geurexplosie. Er liggen brede wandelpaden door de wijk, geïnspireerd op internationale landgoederen. Zo wandelt u direct de omringende bosgebieden in met elk hun eigen karakteristieken.

U vindt op Landgoed Overgooi riante kavels tussen 1.500 en 5.000 m2. Alle kavels hebben een unieke ligging in het gebied. Hier kunt u in alle vrijheid uw eigen woon- en leefomgeving creëren. Overgooi is hét perfecte decor voor uw eigen signatuur.

Brede lanen in Overgooi
credit

NIEUWS OVER LANDGOED OVERGOOI

Familiare zelfbouwers

Familiare zelfbouwers

Annemarie en Gerlof Jorritsma bouwden hun eigen huis op Landgoed Overgooi. Daar wonen ze inmiddels alweer 14 jaar samen met nog twee andere gezinnen. Die van hun dochters om precies te zijn. Wat een rijkdom je kinderen en kleinkinderen altijd om je heen, en toch volop privacy. Hoe krijg je dat voor elkaar? En waarom […]

Lees verder

Interesse?

Landgoed-Overgooi-Almere