dotted line separator

De villawijk in beeld

dotted line separator

Overgooi is de parel van Almere. Het landgoed ligt aan het Gooimeer, in een polderlandschap, omringd door groen en natuur in allerlei vormen. Achter de dijk weerspiegelen de grote woningen de ultieme vrijheid van bouwen en wonen. U kunt hier exclusief wonen in grote vrijstaande villa’s in een omgeving met de uitstraling van een modern landgoed. De villa’s en landhuizen zijn grotendeels onder architectuur gebouwd.

Bosrijke omgeving

Landgoed Overgooi is een bijzonder woongebied met brede lanen, rustige woonstraten, statige bomen én royale kavels. Overgooi is een stijlvolle plek om te wonen. Overal is zichtbaar groen, zoals de rustiek beukenhagen die door de gemeente op de erfgrenzen langs de woonstraten worden geplaatst. Tussen uw kavel en de openbare weg worden brede grasbermen aangelegd, met op enkele plekken bloembollen voor een kleur- en geurexplosie. Er liggen brede wandelpaden door de wijk, geïnspireerd op internationale landgoederen. Zo wandelt u direct de omringende bosgebieden in met elk hun eigen karakteristieken. Voorzieningen liggen buiten de wijk, in de nabije omgeving.

U vindt op Landgoed Overgooi riante kavels tussen 1.500 en 5.000 m2. Alle kavels hebben een unieke ligging in het gebied. Hier kunt u in alle vrijheid uw eigen woon- en leefomgeving creëren, op een centraal gelegen plek in het land. Overgooi is hét perfecte decor voor uw eigen signatuur.

Afspraak maken

Als u geïnteresseerd bent in wonen op Landgoed Overgooi, dan kunt u een afspraak maken met een van onze zelfbouwadviseurs. Bij de afspraak ontvangt u ter inspiratie een fraaie uitgave met architectuurvoorbeelden.

Brede lanen in Overgooi
credit

NIEUWS OVER LANDGOED OVERGOOI

Droomhuizen VIP*tour door Overgooi en Vogelhorst op 22 juni

Droomhuizen VIP*tour door Overgooi en Vogelhorst op 22 juni

Ontdek het geheim van Landgoed Overgooi en Villapark Vogelhorst; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! In deze wijken – die overigens sterk van elkaar verschillen – heeft u écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Heeft u ambitie zelf een luxe villa te realiseren en wilt u ontdekken of zelfbouw in […]

Lees verder

Interesse?

Landgoed-Overgooi-Almere