dotted line separator

Kavel reserveren

dotted line separator

De kavels die nog beschikbaar zijn op Landgoed Overgooi, vindt u op de Kavelkaart van de website van IkbouwmijnhuisinAlmere.nl. Een beschikbare (rode) kavel kunt u zelf 24 uur per dag digitaal reserveren via de Kavelkaart met uw DigiD. U reserveert de kavel voor de periode van een jaar. De eerste maanden gebruikt u om u goed voor te bereiden op de eventuele koop van de grond en het zelfbouwproces. Na 2,5 maand ontvangt u een factuur om de reserveringsvergoeding te voldoen.

Hoe werkt de Kavelkaart?

  • De rode kavels zijn direct te reserveren met uw DigiD.
  • Klik op een kavel voor meer informatie over die kavel.
  • Bekijk het kavelpaspoort. Hierin zijn per kavel een samenvatting van de belangrijkste bouwregels uit het bestemmingsplan en een kaveltekening met de bouwvlakken en afmetingen opgenomen. Vergelijk kavelpaspoorten van diverse kavels om te bepalen welke kavel het beste aansluit bij uw wensen. Op Landgoed Overgooi bouwt u welstandsvrij. De bouwregels zijn er niet om u te beperken, maar om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het landgoed geborgd is.
  • Bekijk de ‘kavelspecifieke documenten’. Deze documenten horen bij de kavel en maken onlosmakelijk deel uit van de reserveringsovereenkomst. Ze zijn van belang voor uw architect/bouwer.
  • Kavel gevonden? Klik op een kavel en daarna op de button ‘reserveren’. Log in met uw DigiD en reserveer de kavel.

NIEUWS OVER LANDGOED OVERGOOI

Droomhuizen VIP*tour door Overgooi en Vogelhorst op 22 juni

Droomhuizen VIP*tour door Overgooi en Vogelhorst op 22 juni

Ontdek het geheim van Landgoed Overgooi en Villapark Vogelhorst; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! In deze wijken – die overigens sterk van elkaar verschillen – heeft u écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Heeft u ambitie zelf een luxe villa te realiseren en wilt u ontdekken of zelfbouw in […]

Lees verder

Interesse?

Landgoed-Overgooi-Almere