dotted line separator

Proclaimer Overgooi

dotted line separator

De website landgoedovergooi.nl is de toegangspoort naar informatie over de verkoop van zelfbouwkavels in de wijk Overgooi. Het inhoudelijk beheer van de website ligt bij de afdeling Gebiedsontwikkeling van de gemeente Almere, waartoe ook de Kavelwinkel hoort.

Er wordt uiterste zorg besteed aan de informatie op deze website. Hierbij staat voorop dat de informatie actueel, correct en voor de gebruiker relevant moet zijn. Desondanks kunnen onjuistheden niet worden uitgesloten. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid blijven op deze website van belang. Daarom staan wij ook open voor opmerkingen of ideeën van uw kant. Heeft u suggesties voor verbeteringen, opmerkingen of komt u fouten of verouderde informatie tegen, dan stellen wij uw reactie (info@ikbouwmijnhuisinalmere.nl) bijzonder op prijs. Binnen twee werkdagen zullen wij uw melding behandelen en eventueel actie ondernemen.

NIEUWS OVER LANDGOED OVERGOOI

Droomhuizen VIP*tour door Overgooi en Vogelhorst op 22 juni

Droomhuizen VIP*tour door Overgooi en Vogelhorst op 22 juni

Ontdek het geheim van Landgoed Overgooi en Villapark Vogelhorst; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! In deze wijken – die overigens sterk van elkaar verschillen – heeft u écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Heeft u ambitie zelf een luxe villa te realiseren en wilt u ontdekken of zelfbouw in […]

Lees verder

Interesse?

Landgoed-Overgooi-Almere