dotted line separator

Riante kavels

dotted line separator
Klik om deze brochure te bekijken (pdf)
Klik om deze brochure te bekijken (pdf)

Landgoed Overgooi. Waar zo centraal in Nederland vindt u nog zoveel vrijheid voor uw eigen wensen? De kavels zijn stuk voor stuk bijzonder ruim. Bovendien kunt u ook nog kiezen voor de beste locatie voor uw ontwerp. De woningen in Overgooi worden door de toekomstige bewoners ontworpen.

credit

Kavels tussen de 1.500 en 5.000 m2

Op Landgoed Overgooi heeft u ruime keuze uit royale kavels. Er zijn grote en zeer grote kavels beschikbaar, variërend tussen de 1.500 en 5.000 m2. Met kavels van deze afmetingen heeft onbegrensde mogelijkheden om uw droomhuis te laten realiseren. Meer over de prijzen en bouwregels.

Fase 1 en 2

Landgoed Overgooi bestaat uit 2 fasen. De 1e fase is grotendeels klaar, zo’n 150 droomvilla’s zijn hier gerealiseerd. In deze fase zijn nog een tiental kavels beschikbaar. Als u het landgoed oprijdt via de oprijlaan, ligt de 1e fase globaal aan de rechterkant en de 2e fase aan de linkerkant bij de rotonde, achter het landschapspark De Overgooischezoom. In de toekomst kan hier ruimte komen voor kleinschalige voorzieningen waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Lees meer over de voorzieningen in de omgeving.

Wilt u zich diepgaander laten informeren over de mogelijkheden? Dan kunt u natuurlijk vrijblijvend een afspraak maken. Gaat uw interesse uit naar een villa met meer wooneenheden? Dan is een van de clusterkavels wellicht een mogelijkheid.

NIEUWS OVER LANDGOED OVERGOOI

Droomhuizen VIP*tour door Overgooi en Vogelhorst op 22 juni

Droomhuizen VIP*tour door Overgooi en Vogelhorst op 22 juni

Ontdek het geheim van Landgoed Overgooi en Villapark Vogelhorst; dé exclusieve zelfbouwparels van Almere! In deze wijken – die overigens sterk van elkaar verschillen – heeft u écht alle ruimte en vrijheid om zelf een luxe droomhuis te realiseren. Heeft u ambitie zelf een luxe villa te realiseren en wilt u ontdekken of zelfbouw in […]

Lees verder

Interesse?

Landgoed-Overgooi-Almere