dotted line separator

Riante kavels

dotted line separator

Landgoed Overgooi. Waar zo centraal in Nederland vindt u nog zoveel vrijheid voor uw eigen wensen? De kavels zijn stuk voor stuk bijzonder ruim. Bovendien kunt u ook nog kiezen voor de beste locatie voor uw ontwerp. De woningen in Overgooi worden door de toekomstige bewoners ontworpen.

credit

Kavels tussen de 1.500 en 5.000 m2

Op Landgoed Overgooi heeft u ruime keuze uit royale kavels. Er zijn grote en zeer grote kavels beschikbaar, variërend tussen de 1.500 en 5.000 m2. Met kavels van deze afmetingen heeft onbegrensde mogelijkheden om uw droomhuis te laten realiseren.

Fase 1 en 2

Landgoed Overgooi bestaat uit 2 fasen. De 1e fase is grotendeels klaar, zo’n 150 droomvilla’s zijn hier gerealiseerd. In deze fase zijn nog een tiental kavels beschikbaar. Als u het landgoed oprijdt via de oprijlaan, ligt de 1e fase globaal aan de rechterkant en de 2e fase aan de linkerkant bij de rotonde, achter het landschapspark De Overgooischezoom. In de toekomst kan hier ruimte komen voor kleinschalige voorzieningen waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.

De gemeente Almere wil de 1e fase graag afronden en daarom met voorrang de nog resterende kavels (circa 10) verkopen. Om deze reden zijn de kavels uit de 2e fase uit verkoop genomen. Afhankelijk van de verkoopsnelheid van fase 1, komt fase 2 (circa 25 kavels) weer actief in verkoop.

U kunt natuurlijk een afspraak maken als u zich diepgaander wilt laten informeren over de mogelijkheden. Gaat uw interesse uit naar een villa met meer wooneenheden? Dan is een van de clusterkavels wellicht een mogelijkheid.

NIEUWS OVER LANDGOED OVERGOOI

Familiare zelfbouwers

Familiare zelfbouwers

Annemarie en Gerlof Jorritsma bouwden hun eigen huis op Landgoed Overgooi. Daar wonen ze inmiddels alweer 14 jaar samen met nog twee andere gezinnen. Die van hun dochters om precies te zijn. Wat een rijkdom je kinderen en kleinkinderen altijd om je heen, en toch volop privacy. Hoe krijg je dat voor elkaar? En waarom […]

Lees verder

Interesse?

Landgoed-Overgooi-Almere